Alleen de eerste 500 documenten zijn getoond. Pas, indien gewenst, uw zoekopdracht aan om de resultaten te beperken.
Deze brief bevat een oproep aan fabrikanten om mee te doen met de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV). Deze nieuwe ...
Brief | 24-02-2022
Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...
Rapport | 24-02-2022
Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' ...
Kamerstuk: Kamerbrief | 24-02-2022
Dit rapport onderzoekt hoeveel zout en kalium mensen in Noord-Nederland in 2020-2021 per dag binnenkregen via voedsel. Deze ...
Besluit op een verzoek om informatie over etikettering plantaardige kaas en margarines. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet ...
Wob-verzoek | 15-02-2022
Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen over zwendelkruiden. Het Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) heeft de vragen ...
Kamerstuk: Kamervragen | 28-01-2022
Minister Staghouwer (LNV) stuurt de 1e editie van de jaarlijkse rapportage 'Staat van Landbouw en Voedsel' naar de Tweede Kamer. ...
Kamerstuk: Kamerbrief | 20-01-2022
Dit rapport geeft een breed overzicht van de stand van zaken in de Nederlandse agrarische sector en de voedselconsumptie. Het ...
Rapport | 20-01-2022
Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 18 januari 2022. Verslag stakeholdersoverleg 18 ...
Publicatie | 18-01-2022
Het Actieplan Voedselveiligheid implementeerde de aanbevelingen van de Commissie Sorgdrager over het incident met fipronil in ...
Rapport | 31-12-2021