Ga direct naar inhoud
Logo Rijksoverheid – Naar de homepage van rijksoverheid.nl
Rijksoverheid
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Voeding Documenten Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname

Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname

Kamerstuk | 24-02-2022

Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' en 'Zout- en kaliuminname 2020-2021'.

Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname (PDF | 3 pagina's | 161 kB)

Bijlagen

  • Nationale Aanpak Productverbetering

    Deze infographic vat de Nationale Aanpak Productverbetering samen. Nationale Aanpak Productverbetering (PDF | 1 pagina | 648 kB)

    Publicatie | 24-02-2022

  • Nieuwe criteria voor productverbetering

    Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...

    Rapport | 24-02-2022

  • Zout- en kaliuminname in 2020-2021 en trend in inname voor volwassenen in Noord Nederland

    Dit rapport onderzoekt hoeveel zout en kalium mensen in Noord-Nederland in 2020-2021 per dag binnenkregen via voedsel. Deze ...

    Rapport | 24-02-2022

Verantwoordelijk

  • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
De Rijksoverheid. Voor Nederland

Service

  • Contact
  • Abonneren
  • RSS
  • Vacatures
  • Sitemap
  • Help
  • Archief

Over deze site

  • Over Rijksoverheid.nl
  • Wetten en regelingen
  • Copyright
  • Privacy
  • Cookies
  • Toegankelijkheid
  • Open data
  • Kwetsbaarheid melden

Deze website in andere talen:

  • Nederlands
  • English
  • Papiamento
  • Papiamentu
  • Nederlandse Gebarentaal