Documenten

Zoekt u een document van vóór 2020 en kunt u dat hier niet vinden? Kijk dan in het webarchief van Rijksoverheid.nl.

Per 1 september 2023 plaatst VWS Woo-besluiten en bijbehorende documenten op een nieuw platform: open.minvws.nl

51 documenten

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
Abonneren op documenten van deze organisatie
  1. Nieuwe criteria voor productverbetering

    Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...

    Rapport | 24-02-2022

  2. Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname

    Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' ...

    Kamerstuk: Kamerbrief | 24-02-2022

  3. Verslag stakeholdersoverleg 18 januari 2022

    Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 18 januari 2022. Verslag stakeholdersoverleg 18 ...

    Publicatie | 18-01-2022

  4. Kamerbrief over Schijf van Vijf, productverbetering en voedselreclame

    Staatssecretaris Blokhuis (VWS) informeert de Tweede Kamer over ontwikkelingen op het gebied van productsamenstelling van ...

    Kamerstuk: Kamerbrief | 04-11-2021

  5. Consultatieverslag Nieuwe aanpak productverbetering

    Dit verslag geeft een beeld van de ingediende reacties op de voorstellen voor een nieuwe aanpak voor productverbetering van ...

    Rapport | 11-10-2021

  6. Verslag stakeholdersoverleg 27 september 2021

    Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 27 september 2021. Verslag stakeholdersoverleg ...

    Publicatie | 27-09-2021

  7. Rapportage Verkenning uitvoeringsorganisatie NAPV Nieuwe Aanpak Productverbetering

    De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft onderzocht of RVO de Nieuwe Aanpak Productverbetering (NAPV) of onderdelen ...

    Rapport | 01-09-2021

  8. Verkenning Nationale aanpak productverbetering bij soepen en sauzen

    Dit rapport presenteert de resultaten van een verkenning waarbij de Nationale aanpak productverbetering is getest bij de branches ...

    Rapport | 31-07-2021

  9. Verslag stakeholdersoverleg 22 april 2021

    Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 22 april 2021. Verslag stakeholdersoverleg 22 ...

    Publicatie | 22-04-2021

  10. Verslag stakeholdersoverleg 21 januari 2021

    Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 21 januari 2021. Verslag stakeholdersoverleg 21 ...

    Publicatie | 21-01-2021