Documenten
Zoekt u een document van vóór 2020 en kunt u dat hier niet vinden? Kijk dan in het webarchief van Rijksoverheid.nl.
Per 1 september 2023 plaatst VWS Woo-besluiten en bijbehorende documenten op een nieuw platform: open.minvws.nl.
51 documenten
- Datum
- Relevantie
-
Nieuwe criteria voor productverbetering
Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...
-
Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname
Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' ...
-
Verslag stakeholdersoverleg 18 januari 2022
Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 18 januari 2022. Verslag stakeholdersoverleg 18 ...
-
Kamerbrief over Schijf van Vijf, productverbetering en voedselreclame
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) informeert de Tweede Kamer over ontwikkelingen op het gebied van productsamenstelling van ...
-
Consultatieverslag Nieuwe aanpak productverbetering
Dit verslag geeft een beeld van de ingediende reacties op de voorstellen voor een nieuwe aanpak voor productverbetering van ...
-
Verslag stakeholdersoverleg 27 september 2021
Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 27 september 2021. Verslag stakeholdersoverleg ...
-
Rapportage Verkenning uitvoeringsorganisatie NAPV Nieuwe Aanpak Productverbetering
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft onderzocht of RVO de Nieuwe Aanpak Productverbetering (NAPV) of onderdelen ...
-
Verkenning Nationale aanpak productverbetering bij soepen en sauzen
Dit rapport presenteert de resultaten van een verkenning waarbij de Nationale aanpak productverbetering is getest bij de branches ...
-
Verslag stakeholdersoverleg 22 april 2021
Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 22 april 2021. Verslag stakeholdersoverleg 22 ...
-
Verslag stakeholdersoverleg 21 januari 2021
Verslag van de stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 21 januari 2021. Verslag stakeholdersoverleg 21 ...