Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname
Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' en 'Zout- en kaliuminname 2020-2021'.
Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname (PDF | 3 pagina's | 161 kB)
Bijlagen
-
Nationale Aanpak Productverbetering
Deze infographic vat de Nationale Aanpak Productverbetering samen. Nationale Aanpak Productverbetering (PDF | 1 pagina | 648 kB)
-
Nieuwe criteria voor productverbetering
Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...
-
Zout- en kaliuminname in 2020-2021 en trend in inname voor volwassenen in Noord Nederland
Dit rapport onderzoekt hoeveel zout en kalium mensen in Noord-Nederland in 2020-2021 per dag binnenkregen via voedsel. Deze ...