Minister Staghouwer (LNV) geeft antwoord op vragen over het meedoen van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit ...
Kamerstuk: Kamervragen | 07-03-2022
Minister Bruins Slot (BZK) geeft antwoord op vragen over het meedoen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en ...
Beleidsevaluatie Voedselagenda 2016-2020
Rapport | 25-02-2022
Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle informatie over een handhavingsverzoek van 28 november 2018 over een ...
Woo-besluit | 24-02-2022
Deze infographic vat de Nationale Aanpak Productverbetering samen. Nationale Aanpak Productverbetering (PDF | 1 pagina | 648 kB)
Publicatie | 24-02-2022
Deze brief bevat een oproep aan fabrikanten om mee te doen met de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV). Deze nieuwe ...
Brief | 24-02-2022
Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...
Rapport | 24-02-2022
Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' ...
Kamerstuk: Kamerbrief | 24-02-2022
Dit rapport onderzoekt hoeveel zout en kalium mensen in Noord-Nederland in 2020-2021 per dag binnenkregen via voedsel. Deze ...
Besluit op een verzoek om informatie over etikettering plantaardige kaas en margarines. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet ...
Wob-verzoek | 15-02-2022