Documenten - Voeding

708 documenten over Voeding

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
Abonneren op documenten over dit onderwerp
  1. Antwoorden op Kamervragen over meedoen LNV aan Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

    Minister Staghouwer (LNV) geeft antwoord op vragen over het meedoen van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit ...

    Kamerstuk: Kamervragen | 07-03-2022

  2. Antwoorden op Kamervragen over de nationale week zonder vlees en zuivel

    Minister Bruins Slot (BZK) geeft antwoord op vragen over het meedoen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en ...

    Kamerstuk: Kamervragen | 07-03-2022

  3. Zaadje geplant?

    Beleidsevaluatie Voedselagenda 2016-2020

    Rapport | 25-02-2022

  4. Besluit op Wob-verzoek over handhavingsverzoek plantaardige margarine

    Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle informatie over een handhavingsverzoek van 28 november 2018 over een ...

    Woo-besluit | 24-02-2022

  5. Nationale Aanpak Productverbetering

    Deze infographic vat de Nationale Aanpak Productverbetering samen. Nationale Aanpak Productverbetering (PDF | 1 pagina | 648 kB)

    Publicatie | 24-02-2022

  6. Oproep om mee te doen met de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV)

    Deze brief bevat een oproep aan fabrikanten om mee te doen met de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV). Deze nieuwe ...

    Brief | 24-02-2022

  7. Nieuwe criteria voor productverbetering

    Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...

    Rapport | 24-02-2022

  8. Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname

    Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' ...

    Kamerstuk: Kamerbrief | 24-02-2022

  9. Zout- en kaliuminname in 2020-2021 en trend in inname voor volwassenen in Noord Nederland

    Dit rapport onderzoekt hoeveel zout en kalium mensen in Noord-Nederland in 2020-2021 per dag binnenkregen via voedsel. Deze ...

    Rapport | 24-02-2022

  10. Besluit op Wob-verzoek over etikettering plantaardige kaas en margarines

    Besluit op een verzoek om informatie over etikettering plantaardige kaas en margarines. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet ...

    Wob-verzoek | 15-02-2022