Documenten
Zoekt u een document van vóór 2020 en kunt u dat hier niet vinden? Kijk dan in het webarchief van Rijksoverheid.nl.
Per 1 september 2023 plaatst VWS Woo-besluiten en bijbehorende documenten op een nieuw platform: open.minvws.nl.
51 documenten
- Datum
- Relevantie
-
Verslag Informatiebijeenkomsten nieuwe aanpak voor productverbetering 15 en 19 januari 2021
Informatiebijeenkomsten nieuwe aanpak voor productverbetering met de Consumentenbond, Gezondheidsfondsen, Diëtistenvereniging en ...
-
Verslag Klankbordbijeenkomst nieuwe aanpak voor productverbetering 8 december 2020
Klankbordbijeenkomst nieuwe aanpak voor productverbetering van het bedrijfsleven voor de productcategorieën Brood & ...
-
Kamerbrief over ontwikkeling nieuwe aanpak productverbetering en voedselkeuzelogo Nutri-Score
Staatssecretaris Blokhuis informeert de Tweede Kamer over de ontwikkeling van de nieuwe aanpak productverbetering en ...
-
Memo Proces incentives voor productverbetering
Memo over de verschillende acties die ondernomen worden om productverbetering aan te moedigen. Memo Proces incentives voor ...
-
Consultatieverslag - Nieuwe aanpak productverbetering
Consultatieverslag - Nieuwe aanpak productverbetering (PDF | 14 pagina's | 212 kB)
-
Verslag Stakeholdersoverleg 29 september 2020
Verslag stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 29 juni 2020. Verslag Stakeholdersoverleg 29 september ...
-
Perceptie stimuleringsregelingen productverbetering en gebruik Nutri Score
Rapport over de kennis, houding en het gedrag van bedrijven ten aanzien van de stimuleringsmaatregelen in het kader van ...
-
Verslag Stakeholdersoverleg 15 juni 2020
Verslag stakeholderbijeenkomst voedselkeuzelogo en productverbetering van 15 juni 2020. Verslag Stakeholdersoverleg 15 juni 2020 ...
-
Op weg naar criteria voor productverbetering - conceptrapport
Indeling in voedingsmiddelengroepen en grenswaarden voor voedingsstofgehalten. Conceptrapport (PDF | 51 pagina's | 382 kB) ...
-
Voorstel voor nieuwe aanpak productverbetering
Voorstel voor nieuwe aanpak productverbetering (PDF | 5 pagina's | 181 kB)