24 juni Agenda staatssecretaris Van Huffelen week 26

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie diverse locaties

24 juni

  • Evenement: 3e editie collegetour doorwerking Slavernijverleden met minister Dijkgraaf (OCW) en staatssecretaris Van Ooijen (VWS). In gesprek met studenten van DC Terra, Noorderpoort en het Alfa-college om samen te praten over hoe het slavernijverleden nog steeds voelbaar is in ons dagelijks leven. Waardevolle inzichten gekregen over onderwerpen zoals herdenken, stagediscriminatie, en mentale gezondheid den sport (Groningen)

25 juni

  • Evenement: Spreken bij de mijlpalenviering van het Koplopersproject Lokale Ketenaanpak Digitale Inclusie, georganiseerd door de Alliantie Digitaal Samenleven (ADS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Het Koplopersproject Lokale Ketenaanpak Digitale Inclusie betreft 15 gemeenten die zijn gestart met de implementatie van de lokale ketenaanpak digitale inclusie. In al deze gemeenten is hard gewerkt aan het dichten van de digitale kloof, een landelijk project waarbij ADS en VNG de krachten gebundeld hebben om aan te sluiten bij de gezamenlijke missie ‘Iedereen kan meedoen in het digitale tijdperk’ (Hilversum)

28 juni

30 juni

  • Evenement: deelnemen namens het Kabinet aan de herdenking slavernijverleden bij het Monument aan de Lloydkade (Rotterdam)

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen via Postbus.MCBZK@minbzk.nl.