13 mei Agenda minister Van der Wal-Zeggelink week 20

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Den Haag en Groningen

13 mei

  • Vervolggesprek: met de gedeputeerde van de provincie Groningen, de heer H. Emmens over de voortgang van de provinciale en nationale programma landelijk gebied (Groningen) 
    Voor meer informatie over dit geprek kunt u contact opnemen met de woordvoerders van het ministerie van LNV
  • Gesprek: met de gedeputeerde de heer H. Zoet van de provincie Gelderland en gedeputeerde de heer M. de Vries van de provincie Friesland over de verlaging van de beschermde status van de wolf (via communicatietechnologie)
    Voor meer informatie over dit geprek kunt u contact opnemen met de woordvoerders van het ministerie van LNV

16 mei

  • Bestuurlijk overleg: over natuurbrandbeheersing met de burgemeester van ’s-Hertogenbosch, de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, de gedeputeerden van de provincies Zeeland en Friesland, de burgemeester van Doetinchem, de burgemeester van Apeldoorn, de directeur van de VBNE, de directeur-bestuurder van de Unie van Bosgroepen, de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, de directeur van Veiligheidsregio’s, Crisisbeheersing en Meldkamer mJenV, de hoofddirecteur van het KNMI, Staatsbosbeheer, de VNG, de VGGM en het IPO (Den Haag) 
    Voor vragen of verzoeken rondom dit gesprek kunt u contact opnemen met Cindy Heijdra, tel: +316-31102741 of c.m.heijdra@minlnv.nl

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met de genoemde contactpersonen.